serveis

Serveis

Serveis i Extraescolars


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Menjador

El centre disposa de cuina pròpia que diàriament cuina el dinar pels alumnes que ho sol·licitin. Diàriament hi ha la possibilitat de demanar  dietes tipus règim segons les peticions de les famílies. Hi ha un servei de monitors/es que s’ocupen de l’atenció dels alumnes al menjador i al temps d’esbarjo del mig dia. Com a d’altres activitats de l’escola, disposem d’unes normes de convivència que contribueixen al bon funcionament d’aquest servei i que han de ser respectades per tothom.

Existeix la possibilitat d’utilitzar el servei de menjador en dies puntuals adquirint els tiquets del dinar a secretaria.

Pícnics: En les sortides s’ofereix el dinar de pícnic amb entrepans variats, aigua i fruita als alumnes que utilitzen habitualment el servei de menjador.

Campus virtual del col·legi

El Campus virtual del col·legi, o intranet educativa, és una eina pedagògica basada en Internet. Amb la intranet, es faciliten un gran nombre d’eines i continguts interactius multimèdia que potencien el procés pedagògic dels alumnes, faciliten el treball cooperatiu dels mateixos i una comunicació mitjançant les noves tecnologies entre ells i els seus professors. També possibilita els pares a mantenir un canal de comunicació amb l’escola mitjançant cartes, circulars i notícies actualitzades. És accessible a través de la pàgina web «www.mdserra.cat», i la identificació amb el nom d’usuari i la contrasenya que facilita el centre als alumnes i pares.

Secretaria

A la secretaria de l’escola podeu dirigir-vos per fer les següents gestions:

  • Consultes de gestió acadèmica, administrativa o econòmica.
  • Tràmits de preinscripció i matrícula.
  • Atén a les visites i les trucades telefòniques.
  • Venda tiquets menjador esporàdics.    

També podeu fer qualsevol consulta enviant un correu electrònic a  mdserra@mdserra.cat.

Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 9.00h a 13.00h

Servei d’acollida matinal 

Us oferim un servei d’acollida matinal per als alumnes d’Educació Infantil i Primària.

Horari: de 8h a 9h o de 8.30h a 9h

 

serveis

Col·legi Mare de Déu de la Serra
Avda. Nostra Senyora de Montserrat, 3-5 - 43400 MONTBLANC
Carretera d'Artesa, 4 - 43400 MONTBLANC
Tel. 977 86 01 96 - 977 86 01 22
mdserra@mdserra.cat