??????????

Gran Festa de Final de Curs 2017-18

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Els actes començaren el divendres, 8 de juny, els alumnes d’infantil i primària van gaudir d’una gimcana al llarg del matí i  un espectacle infantil.

El dissabte es realitzà la Diada Esportiva, amb activitats com: tennis taula, escacs, futbol, bàsquet i actuacions del balls que han preparat al llarg del curs en les activitats extraescolars i a l’acabar rebien un obsequi.  Al llarg del matí l’AMPA els tenia preparats un gran esmorzar per tots els  participants.

El matí de diumenge es van organitzar un seguit d’activitats, com l’esperada passejada popular amb bicicleta de familiars i alumnes que finalitzà amb un esmorzar de coca amb xocolata per a tots/es.

Seguidament va tenir lloc el 32è concurs literari dels Jocs Florals del Col·legi Mare de Déu de la Serra. A més del premis narratius dels Jocs Florals, també es va lliurar els premis a les intel·ligències múltiples de primària, el premi Montserrat Bonell, a l’excel·lència acadèmica, el premi Josep Ma. Solanes, a l’altruisme i companyonia, el premi a la millor fotografia del viatge de 4t d’ESO a Tenerife i els diplomes de les proves Cangur a les millors puntuacions.

La celebració va constar de dues parts. A la primera es van lliurar els premis als  alumnes de primària, els diplomes als alumnes de P-5 i les orles als alumnes de 6è. I una segona part on es va fer el lliurament dels premis de secundària.

La celebració va constar, a més de diferents interpretacions musicals que van decorar l’acte.

Seguidament els assistents van poder gaudir d’un piscolabis i els més petits van poder gaudir d’uns  inflables.

Tot i la pluja que amenaçava al començament, la diada va ser força lluïda.

festa2 festa3 festa 1 ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ??????????

 

??????????

Col·legi Mare de Déu de la Serra
Avda. Nostra Senyora de Montserrat, 3-5 - 43400 MONTBLANC
Carretera d'Artesa, 4 - 43400 MONTBLANC
Tel. 977 86 01 96 - 977 86 01 22
mdserra@mdserra.cat