DSCN4709

Escola de pares: English songs and routines

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Els pares i mares dels alumnes d’Educació Infantil juntament amb les mestres d’ ”English Songs” i “Habits and routines” van tornar a celebrar la jornada d’Escola de Pares, on l’anglès va ser el fil conductor de la sessió.

L’objectiu d’aquestes sessions és mostrar a les famílies les rutines habituals d’aprenentatge que es duen a terme a l’aula, en un context familiar i interactiu.

Les famílies van poder veure com els alumnes cantaven i ballaven al ritme de cançons en anglès, unes cançons que reforcen els continguts donats a l’assignatura “Habits and routines”, on es treballa vocabulari i expressió oral en anglès.

Considerem que el contacte amb aquesta llengua estrangera ha de ser vivencial i atractiu per als infants, de manera que s’acostumin a sentir i parlar l’anglès des de ben petits.

Les dues assignatures es complementen una a l’altra, fet que a les sessions d’Escola de Pares es va poder veure barrejant i connectant elements de cadascuna.

Aquestes sessions, diferents i entretingudes, són útils per veure què i com treballen els alumnes. Fins i tot, alguns pares van atrevir-se a posar-se a la pell dels seus fills i filles per participar a les activitats conjuntes.

Moltes gràcies a les famílies per participar en les sessions d’anglès de l’Escola de Pares.

Fins la propera!

Response code is 404

DSCN4709

Col·legi Mare de Déu de la Serra
Avda. Nostra Senyora de Montserrat, 3-5 - 43400 MONTBLANC
Carretera d'Artesa, 4 - 43400 MONTBLANC
Tel. 977 86 01 96 - 977 86 01 22
mdserra@mdserra.cat