Escola Cristiana

El Col·legi


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Escola cristiana

La nostra cultura i la nostra societat té les seves arrels en l’humanisme cristià. Els valors evangèlics, la figura de Jesucrist han sigut el motor d’Europa i han permès arribar a assolir grans fites altrament impensables.

El Col·legi Mare de Déu de la Serra, hereu i transmissor del contingut evangèlic fomenta en el seus alumnes el coneixement i desenvolupament d’aquests valors des d’una perspectiva oberta i centrada en la persona. El coneixement de la historia de l’Església i la figura de Jescurist són el centre de les classes de religió catòlica que es complementen amb programes de reflexió filosófica o coneixement d’art i simbología religiosa en el cas dels alumnes més grans, com és el cas del programa fe filosofia i ciència dels alumnes de batxillerat o el programa coneix l’art i símbols religiosos a 4t d’ESO.

El departament de pastoral del centre s’encarrega de fer la difusió des de la vessant de la Fe a tots els alumnes, nois i noies, que volen fer, a més, un seguiment interior de la vivència evangèlica, celebracions, convivències i accions de voluntariat són l’extensió de la necessitat d’impregnar la nostra societat d’un missatge mai caduc i sempre necessari.


Col·legi Mare de Déu de la Serra
Avda. Nostra Senyora de Montserrat, 3-5 - 43400 MONTBLANC
Carretera d'Artesa, 4 - 43400 MONTBLANC
Tel. 977 86 01 96 - 977 86 01 22
mdserra@mdserra.cat