3

Els protagonistes de la Setmana Medieval passen un matí a l’escola

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Com cada any,  Montblanc reviu la Setmana Medieval i els protagonistes de la història; Sant Jordi, la Princesa, el Rei i la Reina. El dia 21 d’abril tenen una tasca molt important, la visita al nostre col·legi.

Vam començar la jornada fent diferents recorreguts per Montblanc, els més petits acompanyats per tambors i trompetes amb comitiva.

A les 11 del matí molt puntuals arribaven al col·legi els protagonistes. Primer van passar per la Llar d’Infants a fer la visita als més petits, es van fer fotografies amb ells, van compartir moments d’alegria per part dels infants que els esperaven amb molta il·lusió. Van parlar una estoneta amb ells i van poder adonar-se, tant els protagonistes com els més petits que a Montblanc, Sant Jordi i la Princesa, no són una llegenda.

Seguidament van passar a fer la visita als alumnes d’Infantil, Primària i Tilmar, on els esperaven a la Sala d’Actes per rebre’ls amb cançons, preguntes…que Sant Jordi, la Princesa, el Rei i la Reina escoltaven de bon grat. Els alumnes de Cicle Superior, que van ser una mica més atrevits, van fer força preguntes als protagonistes.

Seguidament els vam convidar al pati de l’escola, on els alumnes d’Educació Infantil els hi van oferir  el seu ball Medieval i els alumnes de 3r i 4t van ballar una polca, amb la gran satisfacció de la participació de Sant Jordi, la Princesa, el Rei i la Reina, que ens van acompanyar ballant i que per cert.. Ho van fer molt bé!

A la tarda els alumnes d’Infantil, 3r i 6è van anar al Claustre de Sant Francesc a rebre els premis del XIIIè Concurs de dibuix de la Setmana Medieval, seguidament ens van deleitar amb la representació d’una obra de teatre:” Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac”.

 

8 7 6 5 4 3 2 1

3

Col·legi Mare de Déu de la Serra
Avda. Nostra Senyora de Montserrat, 3-5 - 43400 MONTBLANC
Carretera d'Artesa, 4 - 43400 MONTBLANC
Tel. 977 86 01 96 - 977 86 01 22
mdserra@mdserra.cat