3

Convivències a Cambrils, alumnes de 1r i 2n de primària

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Els alumnes de 1r i 2n curs el dies 9 i 10 de maig van gaudir de dos dies fantàstics a la casa de colònies La Marinada, de Cambrils.

Amb el mar i la platja al costat i guiats pels monitors de la casa, van realitzar diferents activitats amb les quals van poder familiaritzar-se amb molts aspectes  relacionats amb el mar.

En arribar i després de veure la casa i instal·lar-se, van visitar els aquaris, els van explicar moltes coses referent als animals marins i, fins i tot, en van poder tocar algun: eriçons, estrelles de mar, cogombres de mar, vieires, crancs…! A la tarda, van caminar fins a la platja, on van aprendre a ser uns bons pirates tot fent una divertida gimcana per acabar trobant el tresor amagat en un gran cofre!

Després de sopar arribava un dels moments més esperats, tocava treure les llanternes per ajudar el nostre amic, el Capità Potacrec, en el joc de nit.

L’endemà, després d’un bon esmorzar per agafar forces, van caminar fins al port de Cambrils on van observar els diferents arts de pesca i vaixells i van anar a fer un tomb amb catamarà, del qual en van poder agafar el timó i tot!

Així doncs, dos dies de convivència on van aprendre i van realitzar moltes activitats divertides i dinàmiques.

6 5 4 3 2 1

3

Col·legi Mare de Déu de la Serra
Avda. Nostra Senyora de Montserrat, 3-5 - 43400 MONTBLANC
Carretera d'Artesa, 4 - 43400 MONTBLANC
Tel. 977 86 01 96 - 977 86 01 22
mdserra@mdserra.cat