Visita a l’empresa de Montblanc Kriskadecor

5 juny 2019
Categories: 
ESO Col·legi

Els alumnes de 3r d’ESO van visitar l’empresa de Montblanc Kriskadecor.

Kriskadecor és una empresa familiar. Ara, amb la tercera generació al capdavant,  exporta el 80% de la seva producció arreu del món i treballa per a grans empreses com Google o Paypal, hotels, teatres i restaurants dels Estats Units, el Japó, Rússia o Sud-Àfrica. També cal destacar la seva presència a la Gala dels Òscars de Holywood.

L’objectiu d’aquesta sortida és posar en contacte els alumnes amb el món laboral, que tot i que els queda llunyà, aviat  hauran de prendre decisions sobre el seu futur.

En Josep Maria Sans, director comercial de l’empresa, ens va fer l’explicació de l’evolució de l’empresa des dels seus inicis amb el seu avi que fabricava cortines perquè no entressin les mosques a les cases, com s’ha reinventat i com ha evolucionat fins els nostres dies, com a complement decoratiu o per separar espais en gran empreses, estadis de futbol o hotels.

També va destacar la importància de tenir estudis i saber anglès i altres idiomes per poder trobar una feina que agradi i motivi. Com més estudis i més bona actitud pel treball i per adaptar-se a aquest món canviant, més possibilitats tindran de tenir una bona feina en el futur.