Jornada de Portes Obertes

4 febrer 2021

Un any més, l’escola es prepara per la jornada de portes obertes.

La situació excepcional que estem vivint afecta de ple el calendari de portes obertes i preinscipció pel curs escolar 2021-2022. Per aquest motiu, el Col·legi Mare de Déu de la Serra, seguint les indicacions dels Departaments d’Educació i de Salut, programem visites presencials per aquelles famílies que ho desitgin.

Per tal de conéixer de primera mà el Col·legi Mare de Déu de la Serra, oferim la possibilitat de fer visites presencials de manera individual o bé en grups reduïts, per tal de respectar en tot moment les mesures sanitàries de seguretat.

Les visites seran completament personalitzades i sense cap compromís. Es faran entre l’última setmana de febrer i la primera de març (de dilluns a dissabte), fora de l’horari escolar, i mantenint en tot moment una distància de seguretat d’1,5 metres entre tots els participants.

Igual que amb els alumnes, abans d’entrar, es prendrà la temperatura i es donarà gel hidroalcohòlic per rentar-se les mans.

Podeu obtenir més informació i/o atenció personalitzada trucant al telèfon 977 86 01 96 o bé enviant un correu al mdserra@mdserra.cat

Apostem per les portes obertes presencials, però adaptades a la pandèmia!

Es pot demanar hora omplint aquest formulari.

 

FORMULARI CITA PRÈVIA