dublin2

Alumnes d’ESO a Dublín

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Un grup d’alumnes de 3r i 4t d’ESO del Col·legi Mare de Déu de la Serra de Montblanc, van viatjar a Dublín la setmana del 4 al 8 de febrer, per gaudir d’unes estades lingüístiques i millorar el seu nivell d’anglès.

Durant aquests dies, els alumnes van assistir a classes d’anglès a l’escola Linguaviva, dedicada a l’ensenyament d’aquesta llengua a estudiants estrangers. Per altra banda, també van poder gaudir de diverses visites guiades: al Trinity College, famós per la seva biblioteca i pel Llibre de Kells (Book of Kells), manuscrit realitzat per monjos cèltics fa més de 1200 anys; a Howth, poble pesquer amb senders que voregen penya-segats; a Dublinia, museu temàtic dedicat als víquings i l’edat mitjana, i altres punts d’interès inclosos en un tour en què els alumnes van poder conèixer aspectes històrics rellevants a la ciutat irlandesa. Una altra activitat interessant va ser un taller de dansa irlandesa. Totes les activitats es van portar a terme en anglès.

Els alumnes, a més, es van allotjar amb famílies locals.

No cal dir que l’experiència va ser molt enriquidora, tant des del punt de vista personal com des del cultural i d’aprenentatge de la llengua anglesa.

dublin2 dublin1 dublin3 dublin4 dublin5umnes de

dublin2

Col·legi Mare de Déu de la Serra
Avda. Nostra Senyora de Montserrat, 3-5 - 43400 MONTBLANC
Carretera d'Artesa, 4 - 43400 MONTBLANC
Tel. 977 86 01 96 - 977 86 01 22
mdserra@mdserra.cat